Covid-19: aangepaste dienstverlening

Covid-19: aangepaste dienstverlening

Beste klanten,

Om onze patiënten te kunnen blijven voorzien van het juiste orthopedisch materiaal en aangepaste hulp blijven onze winkels en de meeste van onze centra open. In overeenstemming met de huidige nationale richtlijnen voor het indijken van de corona-pandemie zien wij ons echter genoodzaakt enkele aanpassingen aan onze normale dienstverlening toe te voegen.  

Het is belangrijk voor ons om onze patiënten voorbereid, snel en veilig te kunnen bedienen. Wij ontvangen daarom voorlopig enkel patiënten op afspraak.
Ook willen wij U verzoeken om tijdens de afspraak een mondmasker te dragen en zeker op tijd en - indien mogelijk - alleen te komen om zoveel als mogelijk extra contact met onze medewerkers en/of andere patiënten te vermijden.

U kunt een afspraak met onze techniekers krijgen in onze winkels in Leuven en Bouge of in één van onze centra in Herentals (AZ Sint-Elisabeth), Wezembeek-Oppem (MCH), Brussel (Clinique Saint-Jean), Woluwe (Cliniques Universitaires Saint-Luc), Ottignies (Clinique Saint-Pierre), Courcelles, La Hulpe, Waver (Centre Médical de Wavre), Silenrieux en Centre Fosses-la-Ville. Gelieve ons hiervoor telefonisch te contacteren.

Hartelijk dank voor uw begrip.

    
Covid-19: aangepaste dienstverlening

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x