Run To Walk Again 2018

22 mei 2018

OVH neemt voor de 7de maal op rij deel aan het loop- en fietsevenement Run To Walk Again ten voordele van de stichting To Walk Again. Dit jaar gaat het door op zaterdag 22 en zondag 23 september 2018.

Het doel is simpel: wij willen aantonen dat mensen met een beperking aan sport kunnen doen, mensen kunnen ontmoeten en dynamisch kunnen blijven. Tijdens Run To Walk Again zetten we dit meteen om in de praktijk en leggen we het parcours van 300 kilometer af met een team waarin we mensen met en zonder fysieke beperking opnemen.

To Walk Again, opgericht door bezieler en boegbeeld Marc Herremans, biedt kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking en hun entourage, laagdrempelige en aangepaste sport- en bewegingsactiviteiten aan via (eigen) aangepaste accommodatie en materialen.

De stichting ligt Orthopedie Van Haesendonck bovendien na aan het hart door de samenwerking tussen OVH, To Walk Again, AZ Herentals en Thomas More Mobilab in het unieke postrevalidatiecentrumproject te Herentals.


Wilt u ons team steunen? Klik dan op deze link!

Run To Walk Again 2018

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x