Enkele veelgestelde vragen over onze producten:
De ziekteverzekering voorziet een terugbetaling voor een heel aantal artikelen verstrekt door bandagisten en orthopedisten. U heeft hier telkens een geldig voorschrift voor nodig. Hier vindt u een overzicht van welke artikelen door welke arts voorgeschreven mogen worden:
OPMERKING: Een voorschrift is slechts 2 maanden geldig. Een voorschrift van een geneesheer-assistent dient te worden meegestempeld en afgetekend door een geneesheer met een volledige specialisatie.
Voor meer informatie kunt u hier terecht.
Ja, ons klantenbestand bestaat hoofdzakelijk uit particulieren.
Ja, om een terugbetaling van het ziekenfonds te krijgen, heeft u een voorschrift van een specialist nodig (een huisarts mag geen steunzolen voorschrijven). Aan de hand van het voorschrift kunnen onze techniekers de juiste steunzolen voor u maken.
Steunzolen mogen met een vochtig doekje gereinigd worden. Leg ze nooit in een sopje. Indien uw zolen toch nat zijn geworden, laat ze dan nooit drogen op de verwarming. Hierdoor zullen ze vervormen.
Een jaar na uw eerste borstprothese heeft u al recht op een hernieuwing. Hierna is de termijn telkens twee jaar.
Zeker en vast! Een borstprothese is heel makkelijk te onderhouden en te reinigen.
Neen. Op dit ogenblik bestaat er geen nomenclatuurnummer gekoppeld aan krukken, wat nodig is om een tussenkomst van de mutualiteit te verkrijgen.
Met een speciaal voorschrift, ingevuld door uw dokter, doen wij rechtstreeks aanvraag bij uw mutualiteit. Hiervoor maakt u best een afspraak met een van onze techniekers. Eens wij een goedkeuring van uw ziekenfonds hebben ontvangen, wordt de door u gekozen stoel besteld. De betaling zal ook rechtstreeks geregeld worden met uw ziekenfonds.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
x